„Предавници, Ви паѓа цената“, Коцевски од ВМРО ДПМНЕ ги проколна и фрли ситни парички кон пратениците од власта

Пратеникот на ВМРО ДПМНЕ, Зоран Коцевски им порача на колегите од власта дека со прифаќањето на францускиот … Продолжи со читање „Предавници, Ви паѓа цената“, Коцевски од ВМРО ДПМНЕ ги проколна и фрли ситни парички кон пратениците од власта