Правила за влез на Македонците во земјите од ЕУ во 2023 година: Кога стапуваат во сила и што ќе ви биде потребно

Идејата за воведување на овластување ЕТИАС датира од 2016 година. Системот треба да придонесе за намалување на … Продолжи со читање Правила за влез на Македонците во земјите од ЕУ во 2023 година: Кога стапуваат во сила и што ќе ви биде потребно