Пратениците треба да си ја заработат платата и да бидат во салата, порача Џафери

На брифингот со новинарите претседателот на Собранието зборуваше и за најавениот референдум што го најавува ВМРО-ДПМНЕ во … Продолжи со читање Пратениците треба да си ја заработат платата и да бидат во салата, порача Џафери