Пратениците расправаат за избор на уставни судии – седницата ќе продолжи во 15 часот

Пленарната седница на чиј дневен ред, меѓу другото, е и изборот на уставните судии треба да продолжи … Продолжи со читање Пратениците расправаат за избор на уставни судии – седницата ќе продолжи во 15 часот