Пратениците одобрија предлог-законот за реорганизација на министерствата да се носи по скратена постапка, попладне ќе се најде пред матичната комисија

Откако доби зелено светло од пратениците да се носи по скратена постапка, законот сега ќе оди на … Продолжи со читање Пратениците одобрија предлог-законот за реорганизација на министерствата да се носи по скратена постапка, попладне ќе се најде пред матичната комисија