Пратениците го усвоија Законот за амнестија на осудените за кршење на ковид-протоколите

Како што се наведува во образложението на сега веќе усвоениот предлог-закон на сторителите на кривичните дела пренесување заразна … Продолжи со читање Пратениците го усвоија Законот за амнестија на осудените за кршење на ковид-протоколите