Пратениците го изгласаа составот на собраниските комисии

Со 98 гласа „за“, четири „воздржани“ и ниту еден „против“, пратениците ги изгласаа составите на собраниските комисии, … Продолжи со читање Пратениците го изгласаа составот на собраниските комисии