Пратеникот Богдановски се враќа во Инспекторатот на Град Скопје: Можам повеќе на терен отколку на говорница

Пратеникот на ДОМ, Мирослав Богдановски, кој денеска си поднесе оставка од пратеничката функција, соопшти дека се враќа … Продолжи со читање Пратеникот Богдановски се враќа во Инспекторатот на Град Скопје: Можам повеќе на терен отколку на говорница