Пожарот кај „Криволак“ е со мал интензитет и нема опасност од негово ширење

Како што наведуваат од Министерството за одбрана и од Генералштабот на Армијата, во моментот пожарот е со … Продолжи со читање Пожарот кај „Криволак“ е со мал интензитет и нема опасност од негово ширење