Повредените деца од несреќата со српскиот автобус во Бугарија ќе бидат пренесени во Србија

Двете српски деца кои се на лекување во софиската болница „Пирогов“ повредени во сообраќајката на автопатот „Тракија“ … Продолжи со читање Повредените деца од несреќата со српскиот автобус во Бугарија ќе бидат пренесени во Србија