Повисоките еколошки такси за нафтени деривати поминаа на Влада: Собранието треба да ги усвои

Предлогот за повисоки еколошки такси од 3,5 и 3,1 денар за увоз на нафтени деривати попладнево помина … Продолжи со читање Повисоките еколошки такси за нафтени деривати поминаа на Влада: Собранието треба да ги усвои