Повеќе од половина нови случаи со ковид-19 минатата недела се од Индија и Бразил

Повеќе од половина нови случаи со ковид-19 во светот изминатата недела се од Индија и Бразил, покажуваат податоците на … Продолжи со читање Повеќе од половина нови случаи со ковид-19 минатата недела се од Индија и Бразил