Последни случувања во Украина: Одеса мета на ракетен напад, полициски час во Лавов

Во Одеса е нападнат станбен блок каде сега се наоѓаат спасувачки екипи за да им помогнат на … Продолжи со читање Последни случувања во Украина: Одеса мета на ракетен напад, полициски час во Лавов