Портал „Ора њуз“: Назим Буши во хотел во Истанбул каде ноќевање чини 20 000 евра, тој тврди дека се работи за приватно патување

Скандалите на владини членови ги преминуваат границите. Со месечна плата од само 1 500 евра, заменик министерот … Продолжи со читање Портал „Ора њуз“: Назим Буши во хотел во Истанбул каде ноќевање чини 20 000 евра, тој тврди дека се работи за приватно патување