Поранешниот француски претседател Саркози осуден за корупција – овој месец го чека уште едно судење

Ова е историска одлука на судот, повеќе од девет години откако Жак Ширак беше осуден на две … Продолжи со читање Поранешниот француски претседател Саркози осуден за корупција – овој месец го чека уште едно судење