Поранешни уставни судии и професори се дел од работната група за уставни измени, Министерството за правда го објави списокот

Од Министерството за правда информираат дека списокот на работната група ќе се дополнува во наредниот период и … Продолжи со читање Поранешни уставни судии и професори се дел од работната група за уставни измени, Министерството за правда го објави списокот