Поради зголемениот број заразени, следната недела во Москва е неработна

Бројот на потврдени случаи со коронавирус во Русија се зголеми за 13 510, што е највисока дневна … Продолжи со читање Поради зголемениот број заразени, следната недела во Москва е неработна