Полска ќе плаќа по еден милион евра дневно додека не ја спроведе одлуката на Европскиот суд на правдата

Европскиот суд на правдата соопшти дека казната е неопходна за да се избегне сериозна и непоправлива штета … Продолжи со читање Полска ќе плаќа по еден милион евра дневно додека не ја спроведе одлуката на Европскиот суд на правдата