Полска бара отштета од Германија поради претрпени штети во Втората светска војна

Во извештајот на полската парламентарна комисија, чии што заклучоци денеска ги соопшти лидерот на владејачката партија „Право … Продолжи со читање Полска бара отштета од Германија поради претрпени штети во Втората светска војна