Полицијата за масакрот во училиштето во Тексас: Предолго чекавме да го совладаме убиецот

Според листата на повици испратени до полицијата, може да се види дека првиот повик за помош пристигнал … Продолжи со читање Полицијата за масакрот во училиштето во Тексас: Предолго чекавме да го совладаме убиецот