Полицајци од северот на Косово ја раздолжуваат опремата, оставки има и во Основниот суд во Митровица

Од утрово во Основниот суд во северниот дел на Косовска Митровица се поднесуваат оставки, а полициските службеници … Продолжи со читање Полицајци од северот на Косово ја раздолжуваат опремата, оставки има и во Основниот суд во Митровица