Полицаец убиен при патрола на границата меѓу Бугарија и Турција

Бугарските и турските гранични власти веднаш оствариле средба во Контакт центарот до „Капетан Андреево“, која имала за … Продолжи со читање Полицаец убиен при патрола на границата меѓу Бугарија и Турција