Полицаец кој не бил на смена синоќа бил нападнат од група напаѓачи – пукал во воздух за да се одбрани

Според информациите на МВР, полицискиот службеник, кој во моментот не бил на работа, и неговите двајца сопатници … Продолжи со читање Полицаец кој не бил на смена синоќа бил нападнат од група напаѓачи – пукал во воздух за да се одбрани