Поликлиниката во Шуто Оризари доби еден гинеколог за 20 илјади жени

Во поликлиниката во населбата Шуто Оризари ќе почне со работа гинеколошката ординација која ќе опслужува околу 20 … Продолжи со читање Поликлиниката во Шуто Оризари доби еден гинеколог за 20 илјади жени