Покренато ново обвинение против Трамп: „Ми изгледа наместено“

Случајот се заснова на телефонскиот повик на Трамп на 2 јануари 2021 година со највисокиот изборен функционер … Продолжи со читање Покренато ново обвинение против Трамп: „Ми изгледа наместено“