Покрај британска, јужноафриканска, бразилска, нигериска, Хрватска откри и чешка мутација на коронавирусот

Во Хрватска е потврдено присуството на чешката мутација на коронавирусот, соопшти тамошниот Институт „Руѓер Бошковиќ“. Претходно беше … Продолжи со читање Покрај британска, јужноафриканска, бразилска, нигериска, Хрватска откри и чешка мутација на коронавирусот