Појава на нови жаришта, состојбата со пожарите се менува од минута во минута

Предмалку до Центарот за управување со кризи имало пријава за пожар во Дебрца, Охридско. На лице место … Продолжи со читање Појава на нови жаришта, состојбата со пожарите се менува од минута во минута