Поднесено обвинение за Зеќири: Се товари за два договори со кои го оштетил буџетот за речиси 1,5 милион евра

Едниот договор за кој се гони поранешниот генерален секретар е за консултантски услуги во врска со „Пошта“, … Продолжи со читање Поднесено обвинение за Зеќири: Се товари за два договори со кои го оштетил буџетот за речиси 1,5 милион евра