Поднесена кривична против лицето кое пукаше кај плоштадот Скендербег

МВР го товари лицето за „предизвикување општа опасност“, дело за кое најлесно може да се помине со … Продолжи со читање Поднесена кривична против лицето кое пукаше кај плоштадот Скендербег