Почнаа подготовките за уставните измени: Правда побара номинации за членови на работната група

Партиите, Пендаровски, МНР и СЕП имаат рок до 10 април да испратат предлози за свои претставници во … Продолжи со читање Почнаа подготовките за уставните измени: Правда побара номинации за членови на работната група