Почна расчистувањето кај „Треска“, ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека просторот се спрема за бетонизација

Прашан дали расчистувањето кај „Треска“ е со цел инвеститорите да го бетонираат просторот и да градат згради, … Продолжи со читање Почна расчистувањето кај „Треска“, ВМРО-ДПМНЕ обвинува дека просторот се спрема за бетонизација