Почина деветмесечното бебе со туберкулоза кое во тешка состојба беше донесено на Детската клиника

Според пишувањата на одредени медиуми, мајката на бебето минатата година неколку месеци се лекувала од туберкулоза на … Продолжи со читање Почина деветмесечното бебе со туберкулоза кое во тешка состојба беше донесено на Детската клиника