Почина 35 -годишен пациент со ковид од Велес

Триесет и петгодишен пациент со ковид-19 од Велес ја изгуби битката со вирусот. Тој е и најмладиот … Продолжи со читање Почина 35 -годишен пациент со ковид од Велес