По оставката на Софијанова, разрешен организацискиот директор на Клиниката за детски болести

Од Министерството посочија дека разрешувањето на Аљајдин Мемеди од функцијата е поради утврдени нерегуларности во извештајот од … Продолжи со читање По оставката на Софијанова, разрешен организацискиот директор на Клиниката за детски болести