По минатонеделниот кибернапад, веб-страницата на МЕПСО повторно во функција

Дека се соочува со кибернапад МЕПСО објави на 7 март, но од операторот тогаш уверија оти електроенергетската … Продолжи со читање По минатонеделниот кибернапад, веб-страницата на МЕПСО повторно во функција