По Израел, и Чиле одобри четврта доза од антиковид вакцината

Со тоа, Чиле ќе биде првата јужноамериканска земја но и една од првите во светот што нуди … Продолжи со читање По Израел, и Чиле одобри четврта доза од антиковид вакцината