По инаугурацијата: Бајден го прочита писмото од Трамп, го оцени како „благородно“ и ги потпиша првите 17 наредби…

Новиот претседател на САД веднаш почна да поништува некои одлуки на неговиот претходник. Тој потпиша одлуки за: … Продолжи со читање По инаугурацијата: Бајден го прочита писмото од Трамп, го оцени како „благородно“ и ги потпиша првите 17 наредби…