По 1 000 скопјани дневно ќе може да ги заменат личните документи без закажување, МВР го отвори новиот пункт

Спасовски како причина за отворање на овој пункт ја наведе бројноста на населението во Скопје, како и … Продолжи со читање По 1 000 скопјани дневно ќе може да ги заменат личните документи без закажување, МВР го отвори новиот пункт