Плановите на Израел да започне копнена офанзива во Рафах би биле катастрофални, предупредуваат лидерите на Австралија, Канада и Нов Зеланд

Лидерите на Канада, Австралија и Нов Зеланд заеднички повикаа на итно хуманитарно примирје во Газа, се вели … Продолжи со читање Плановите на Израел да започне копнена офанзива во Рафах би биле катастрофални, предупредуваат лидерите на Австралија, Канада и Нов Зеланд