Петтиот пакет антикризни мерки се очекува во февруари, најави Бектеши

Петтиот сет антикризни мерки ќе биде објавен најдоцна во првата недела од февруари, информираше денеска министерот за … Продолжи со читање Петтиот пакет антикризни мерки се очекува во февруари, најави Бектеши