Петровска од ДОМ: Ни изгласаа недоверба наместо да разговараме за вонреден конгрес

Зошто Ана Петровска, актуелна директорка на Државниот инспекторат за животна средина, и Мирослав Богдановски, пратеник во Собранието, … Продолжи со читање Петровска од ДОМ: Ни изгласаа недоверба наместо да разговараме за вонреден конгрес