Петровска најавува модернизација на армијата со хеликоптери и оклопни возила, тенковите за Украина биле за старо железо

Министерката за одбрана Славјанка Петровска најави набавка на хеликоптери за македонската армија. Во интервју за ТВ Сител … Продолжи со читање Петровска најавува модернизација на армијата со хеликоптери и оклопни возила, тенковите за Украина биле за старо железо