Петровска: Истрагата ќе покаже дали има корупција во МО, а ако имам непријавен имот ќе го донирам на ВМРО-ДПМНЕ

Министерката за одбрана рече дека нема толерира никаков обид за корупција за какво било прашање, одговарајќи на … Продолжи со читање Петровска: Истрагата ќе покаже дали има корупција во МО, а ако имам непријавен имот ќе го донирам на ВМРО-ДПМНЕ