Петров: Истрагата за автобуската несреќа најверојатно ќе биде затворена, виновен е возачот

Автобусот на „Беса Транс“ удри во оградата на автопатот „Струма“ во раните утрински часови на 23 ноември. … Продолжи со читање Петров: Истрагата за автобуската несреќа најверојатно ќе биде затворена, виновен е возачот