Петмина сообвинети на Стевче Јакимовски ќе се спогодуваат со обвинителството

Пет од вкупно 11 обвинети во случајот со незаконската легализација на објекти, меѓу кои и за просторот … Продолжи со читање Петмина сообвинети на Стевче Јакимовски ќе се спогодуваат со обвинителството