Петков и Ковачевски утре ќе одржат средба во Рим

Бугарски „Дневник.бг“, пишува дека според непотврдени информации, пред извесно време било разговарано Петков и Ковачевски за време … Продолжи со читање Петков и Ковачевски утре ќе одржат средба во Рим