Пендаровски со барање до Вартоломеј: Нашите православни христијани конечно да бидат еднакви со другите во светот

Претседателот Стево Пендаровски во писмо до вселенскиот патријарх Вартоломеј побара да го искористи негово „апелационо право“, за … Продолжи со читање Пендаровски со барање до Вартоломеј: Нашите православни христијани конечно да бидат еднакви со другите во светот