Пендаровски победи само во две општини – Крушево и Маврово и Ростуша

Во Општина Струмица, каде што СДСМ низ историјата традиционално извојувал победи, на претседателските избори во првиот круг … Продолжи со читање Пендаровски победи само во две општини – Крушево и Маврово и Ростуша