Пендаровски: Некои политички актери ме консултираа за амнестија на Груевски, им реков никогаш

„На едно неформално ниво од пред седум-осум месеци некои актери од политичката сцена ме консултираа околу таа … Продолжи со читање Пендаровски: Некои политички актери ме консултираа за амнестија на Груевски, им реков никогаш