Пендаровски не го потпиша Законот за легализација на дивоградби: Неуставен е и овозможува скриена амнестија

Претседателот на државата, Стево Пендаровски, не го потпиша Указот на Законот за легализација на дивоградби, бидејќи го … Продолжи со читање Пендаровски не го потпиша Законот за легализација на дивоградби: Неуставен е и овозможува скриена амнестија